Tandemspring

tandemEt tandemspring er til dig som gerne vil prøve det frie fald fra 4.000 meter – men uden at det kræver en lang og tidskrævende uddannelse.

Dit spring vil foregå med flyvning fra Ringsted Flyveplads.

Et tandemspring er et faldskærmsspring hvor du bliver koblet sammen med en erfaren instruktør (tandemmaster), som er specielt uddannet til at springe med passagere i frit fald.

Inden springet, bliver man naturligvis instrueret grundigt i hvad der skal ske under det frie fald og i landingen.

Et tandemspring koster 2.299,- og derudover kan der tilkøbes video. Hos Aversi faldskærmsklub tilbyder vi spring med flere typer af videoer:

  • Video med ekstern videomand:
  • En videomand springer med jer ud af flyveren og filmer på vej ned. Når skærmen trækkes skilles I og mødes igen på jorden hvor han filmer landingen
  • Pris 699,-

Demo-video filmet af extern videomand

  • Video med håndholdt kamera:
  • Tandemmasteren tager et håndholdt kamera på hånden og filmer jer på vej ned samt når i flyver i skærmen
  • Pris 399,-

Demo-video filmet med håndholdt kamera

Der vil blive redigeret en ca. 3-6 minutters video som kan bruges som personligt minde samt til fremvisning for venner og bekendte.

Vi anbefaler på det kraftigste at man får springet filmet – da et gensyn med springet næsten bringer den samme førelse frem i maven, som under selve springet. NB. Hvis der skulle opstå tekniske eller andre problemer, så optagelserne af tandemspringet går tabt, refunderes alene prisen for video/foto.

Der kan købes gavekort Gavekort i vores webshop, som sendes med det samme til din email og er gyldige i 2,5 år fra udstedelsesdatoen.

Vi gør opmærksom på at der er en maks. vægt for passageren til et tandemspring på ca. 100 kg. Ligger du i nærheden af denne grænse, er det vigtigt at du gør opmærksom på det når du ringer for at booke dit faldskærmsspring. Du kan godt komme op at springe hvis du er under 18 år, det kræver dog en underskrift fra en af dine forældre eller en værge.

Adresse, GoogleMap og kørselsvejledning kan findes på dette link

Book dit spring nemt online via webshoppen. Ved evt. spørgsmål kan vi kontaktes på på tlf: 5361 8054 eller på tandem@aversi.dk

Alle vores tandemmastere er meget erfarne og har flere tusinde spring bag sig